Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Delegatie CSM la Comisia Europeana: Starea Justitiei din Romania
08.07.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Catherine Day, secretarul general al Comisiei Europene, s-a intalnit miercuri, 6 iulie 2011, cu delegatia formata din judecător Horaţius Dumbravă, preşedintele CSM, judecător Livia Doina Stanciu, preşedinte al ICCJ şi procuror Oana Schmidt-Hăineală, membru CSM, potrivit unui comunicat al CSM.

Initiativa intalnirii a apartinut presedintelui CSM, Horatius Dumbrava, si prin participarea preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a contribuit la o mai completă informare şi o mai bună înţelegere de către responsabilii Comisiei Europene pe MCV cu privire la  starea actuală a justiţiei din România.

Principalul subiect a fost soluţionarea cauzelor de mare corupţie la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu accent pe perspectiva posibilităţii prescrierii faptelor. Alte subiecte au privit aspecte legate de măsurile avute în vedere, la nivelul CSM, pentru pregătirea intrării în vigoare a noilor coduri, din perspectiva formării şi recrutării magistraţilor, precum şi aspecte legate de întârzierile existente în redactarea motivărilor la sentinţele judecătoreşti.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate