Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Noutăți legislative

Regulamentele privind ocuparea functiilor vacante de functionari publici si personal contractual din cadrul Ministerului Public

8 iulie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 476 din data de 6  iulie 2011 a fost publicat Ordinul procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie nr. 86/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiei publice vacante de manager economic si a celorlalte posturi vacante sau temporar vacante de functionari publici din cadrul Ministerului Public si a Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante de personal contractual din cadrul Ministerului Public.

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiei publice vacante de manager economic si a celorlalte posturi vacante sau temporar vacante de functionari publici din cadrul Ministerului Public

Managerul economic al Departamentului economico-financiar si administrativ din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, parchetele de pe langa curtile de apel si parchetele de pe langa tribunale este numit pe baza de concurs, prin ordin al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Posturile vacante aferente functiilor publice de executie si conducere, altele decat cele de manager economic, din cadrul departamentelor economico-financiare si administrative din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, parchetele de pe langa curtile de apel si parchetele de pe langa tribunale se ocupa prin concurs organizat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru acest parchet, respectiv de parchetele de pe langa curtile de apel, pentru celelalte parchete,

Functionarii publici din cadrul departamentelor economico-financiare si administrative din Ministerul Public sunt incadrati de procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sau, dupa caz, de procurorul general al parchetului de pe langa curtea de apel in circumscriptia caruia se afla postul vacant, pe baza de concurs sau examen.

Concursul pentru ocuparea functiei publice vacante de manager economic pentru Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, parchetele de pe langa curtile de apel si parchetele de pe langa tribunale se organizeaza de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

Concursurile pentru recrutarea functionarilor publici se organizeaza cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, solicitat conform HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici.

Actul normativ aduce precizari detaliate cu privire la modul de organizare a concursului:
– constituirea comisiei de concurs si comisiei de solutionare a contestatiilor;
– conditiile de inscriere la concurs etc.

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante de personal contractual din cadrul Ministerului Public

Posturile vacante de executie si conducere de personal contractual din cadrul departamentelor economico-financiare si administrative din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, parchetele de pe langa curtile de apel si parchetele de pe langa tribunale se ocupa prin concurs sau examen organizat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru acest parchet, respectiv de parchetele de pe langa curtile de apel, pentru celelalte parchete.

Personalul contractual din cadrul departamentelor economico-financiare si administrative din Ministerul Public este incadrat de procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sau, dupa caz, de procurorul general al parchetului de pe langa curtea de apel in circumscriptia caruia se afla postul vacant, pe baza de concurs sau examen.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică