Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Minuta Comisiei Independenta Justitiei si cooperarea interinstitutionala – 4 iulie 2011. Discutii privind proiectul MJ referitor la raspunderea magistratilor
11.07.2011 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii minuta Comisiei nr. 1 – Independenta Justitiei si cooperarea interinstitutionala din data de 8 iulie 2011.

Coordonatorul acestei Comisii este judecator Alexandru Serban.

Membrii Comisiei si invitatii acesteia au discutat punctul de vedere privind proiectul de lege supus dezbaterii publice de Ministerul Justiţiei referitor la abaterile disciplinare, procedura disciplinară, organizarea Inspecţiei judiciare şi statutul inspectorilor judiciari.

>> Punctul de vedere al Directiei legislatie, documentare si contecios al CSM
>> Nota centralizatoare privind opiniile magistratilor de la instante si parchete privind proiectul supus dezbaterii publice


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.