Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Prima serie de lansari a cartii „Medierea – oxigen pentru afaceri”
13.07.2011 | UNIVERSUL JURIDIC

Secţiuni: Comunicare profesională, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

După lansarea oficială din 5 iunie de la Bucureşti, deputatul Alina Gorghiu alături de Editura Universul Juridic şi de Asociaţia „O şansă pentru viitor” au început o serie de lansări a cărţii în mai multe oraşe ale ţării.

Astfel, începând cu ziua de vineri, 8 iulie, la Brăila s-a dat startul celor 13 evenimente de lansare a cărţii „Medierea – oxigen pentru afaceri”. Alături de prezenţa doamnei deputat Alina Gorghiu, coordonatorul acestui volum, conferinţa s-a bucurat de participarea doamnei preşedinte a Consiliului de Mediere, Anca Elisabeta Ciuca, dar şi a altor personalităţi din domeniul medierii: doamna Mariana Zainia, doamna Barbara Kibedi, domnul Zeno Şuştac şi domnul Mugur Mitroi. În sală au fost prezenţi şi reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor publice locale. Cartea a fost lansată în cadrul conferinţei care a avut loc la Sala Mare a Instituţiei Prefectului din Brăila.

Următoarea locaţie a fost oraşul Galaţi, unde sâmbătă, 9 iulie, la ora 14.00, doamna deputat Alina Gorghiu a deschis conferinţa „Medierea – Oxigen pentru afaceri” în cadrul căreia a avut loc lansarea cărţii cu acelaşi nume.

Duminică, 10 iulie, a venit rândul Constanţei să găzduiască lansarea cărţii la Sala Senatului din Campusul Universităţii Ovidius din Constanţa, aici cuvântul de deschidere al evenimentului revenindu-i domnului Mircea Mastacan, preşedinte al Asociaţiei „Centrul de soluţionare a disputelor prin mediere”.

Ultimul oraş vizitat în această primă serie de lansări a fost Focşani. Evenimentul s-a desfăşurat în Sala de Conferinţe a hotelului Amadeus, unde, la fel ca şi în celelalte locaţii, lansarea s-a terminat cu o şedinţă de autografe oferită de autorii cărţii „Medierea – oxigen pentru afaceri”.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti