Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris. Trimiteri in judecata pentru delapidare, fals intelectual, uz de fals, neglijenta in serviciu


15 iulie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 14 iuie 2011, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a facut public faptul ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris au dispus, prin rechizitoriu, la data de 7 iulie 2011, punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a inculpatei OTLACAN IRINA sub aspectul savarsirii infractiunilor de delapidare, fals intelectual si uz de fals, precum si a inculpatei NEDEA FLOARE  sub aspectul savarsirii infractiunii de neglijenta in serviciu.

Potrivit unui comunicat al PICCJ, in perioada 2008 – 2011, inculpata Otlacan Irina, in calitate de referent superior cu atributii de casier in cadrul Primariei Comunei Graniceri (Jud. Arad), si-a insusit, in mod repetat, diverse sume de bani din incasarile reprezentand venituri la bugetul local, precum si din incasarile provenite din venituri rezultand din activitati autofinantate. Pentru a ascunde sustragerea acestor sume, inculpata a falsificat si, ulterior, a inregistrat in contabilitate 431 chitante, cauzand consiliului local un prejudiciu in cuantum de 176.761 lei.

La savarsirea infractiunilor de catre inculpata Otlacan Irina, a contribuit si  inculpata Nedea Floare, care, in calitate de referent cu atributii de contabil in cadrul aceleiasi primarii, nu a efectuat controalele necesare la casieria unitatii.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Chisineu-Cris.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică