« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, singura firma de avocatura din Romania in finala European Business Awards
20.07.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust Drept Timisoara

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunţat astăzi că este singura firmă de avocatură din România care va reprezenta ţara noastră la ediţia din 2011 a prestigioasei gale European Business Awards, categoria “Orientare către client” (“Customer Focus”). În următoarea etapă a competiţiei NNDKP va concura cu alte firme de prestigiu din România pentru a obţine râvnitul trofeu “Ruban d’Honneur”, în cadrul finalei ce va avea loc la Barcelona în luna noiembrie a acestui an.

O componentă esenţială a activităţii de “business development”, orientarea către client urmăreşte relevanţa şi utilitatea serviciilor oferite clienţilor existenţi şi potenţiali, dar şi valoarea adăugată pe care o aduce afacerilor acestora. Aceste premii celebrează organizaţiile care au reuşit  perfomanţe financiare cultivând o abordare centrată pe client ca cel mai important factor ce determină succesul unui business.

The European Business Awards, sprijinite de HSBC, RSM International, Infosys în asociere cu UKTI, constituie un program independent de premiere ce recunoaşte şi promovează excelenţa, bunele practici şi abordările inovative în comunitatea de business la nivel European, în linie cu obiectivele Uniunii Europene şi ale grupurilor reprezentative pentru mediile de afaceri din statele membre. În acelaşi timp premiile evidenţiază modele de afaceri şi de personalităţi care au obţinut rezultate remarcabile în diferite domenii – de la preocuparea pentru mediu până la orientarea către client – şi care îi diferenţiază de alte companii leader din Europa.

Juriul descoperă în fiecare an afaceri absolut impresionante din aceste perspective. Premiile oferă unor astfel de companii ocazia unică de a-şi expune perfomanţele în calitate de modele inspiraţionale care excelează în tot ceea ce fac”, a declarat Adrian Tripp, CEO al European Business Awards.

Reputaţi membri ai juriului caută organizaţii care să reprezinte România şi care se fac remarcate prin idei inovatoare, excelenţă în afaceri şi sustenabilitate. European Business Awards a identificat unele dintre cele mai remarcabile afaceri din Europa prin prisma abilităţii lor de a demonstra cele trei principii de bază ce reprezintă esenţa acestor premii.

Suntem onoraţi că am fost recunoscuţi pentru excelenţa în domeniul avocaturii de afaceri. Asteptăm cu interes următoarea etapă a competiţiei în cadrul căreia vom concura cu alţi antreprenori din Europa pentru obţinerea premiului “Ruban d’Honneur” “, a adăugat Ion Nestor.

European Business Awards include figuri politice importante din Europa, academicieni proeminenţi şi reprezentanţi ai celor mai influente trusturi media din Europa.

Nominalizarea la European Business Awards oferă companiilor ocazia de a concura cu unele din cele mai prestigioase afaceri din Europa. Companiile selectate să-şi reprezinte ţara în această etapă şi cele care vor fi premiate cu “Ruban d’Honneur” sunt considerate afaceri de excepţie, având în vedere calitatea participanţilor şi rigoarea procesului de selecţie.

Despre European Business Awards

Înfiinţat de către Adrian Tripp, antreprenor şi fondator al UK National Business Awards, programul European Business Awards are drept principale obiective atât recunoaşterea practicilor de afaceri excepţionale din UE, cât şi crearea unui cadru unic de networking.

În ultimii cinci ani, programul European Business Awards a devenit una din cele mai  importante platforme de afaceri din Europa. Pentru toţi europenii, prosperitatea este direct proporţională cu succesul şi spiritul antreprenorial al comunităţilor de afaceri europene.

Prin promovarea finaliştilor şi câştigătorilor, European Business Award urmăreşte să stimuleze şi încurajeze şi alţi antreprenori din Europa ale căror poveşti de succes să creeze în mod continuu noi standarde de excelenţă în afaceri. De asemenea, programul European Business Awards doreşte să contribuie la creşterea vizibilităţii companiilor care excelează în planul ideilor inovatoare şi al rezultatelor comerciale excepţionale, acţionând în acelaşi timp în mod responsabil şi influenţând în mod pozitiv mediul social din care fac parte. Ediţia din 2010 a European Business Awards a prezentat 100 de câştigători ai premiului „Ruban d’Honneur” a căror cifră de afaceri combinată depăşea 766 miliarde de euro (6% din PIB-ul UE) şi care au peste 3,5 milioane de angajaţi.

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 145 avocaţi şi consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri operaţionale la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

În 2011 firma a fost situată pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de ghidurile juridice internaţionale Chambers & Partners (ediţia globală), The European Legal 500 şi IFLR 1000. În acelaşi timp, NNDKP a fost desemnată firma care a gestionat cel mai bine relaţia cu clienţii la gala decernării premiilor Chambers Europe, primind „Chambers Europe 2011 Client Service Award” pentru România.

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.