Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Procedura CAFR pentru stabilirea tematicii pentru programul anual de pregatire profesionala


21 iulie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 511 din data de 19 iulie 2011 a fost publicata Hotararea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 220/2011 privind aprobarea Procedurilor pentru stabilirea tematicii pentru programul anual de pregatire profesionala.

Tematica pentru programul anual de pregatire profesionala continua se stabileste si se aproba anual de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania, prin Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari, pana la data de 30 mai a fiecarui an.

Tematica pentru programul anual de pregatire profesionala continua se stabileste in functie de urmatoarele criterii:
– ultimele modificari legislative sau ale standardelor profesionale din domeniu;
– propuneri primite din partea cursantilor la programul anterior de pregatire profesionala;
– propuneri primite din partea Departamentului de monitorizare si competenta profesionala, ca urmare a aspectelor sesizate in urma inspectiilor;
– propuneri primite din partea membrilor Consiliului;
– cerinte sau domenii de activitate recomandate pentru a fi incluse in programul de pregatire profesionala de catre organismele internationale unde Camera este membra;
– propuneri primite de la organismele profesionale nationale cu care Camera are incheiate protocoale de colaborare.

Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari transmite proiectul programului anual de pregatire profesionala continua Consiliului pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar (CSPAAS), pentru avizare.

In urma avizului primit de la CSPAAS, Consiliul Camerei aproba prin hotarare programul anual de pregatire profesionala continua.

Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari va publica programul anual de pregatire profesionala continua pe site-ul Camerei in termen de 30 de zile de la aprobare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii