Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Procedura CAFR pentru stabilirea tematicii pentru programul anual de pregatire profesionala
21.07.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 511 din data de 19 iulie 2011 a fost publicata Hotararea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 220/2011 privind aprobarea Procedurilor pentru stabilirea tematicii pentru programul anual de pregatire profesionala.

Tematica pentru programul anual de pregatire profesionala continua se stabileste si se aproba anual de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania, prin Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari, pana la data de 30 mai a fiecarui an.

Tematica pentru programul anual de pregatire profesionala continua se stabileste in functie de urmatoarele criterii:
– ultimele modificari legislative sau ale standardelor profesionale din domeniu;
– propuneri primite din partea cursantilor la programul anterior de pregatire profesionala;
– propuneri primite din partea Departamentului de monitorizare si competenta profesionala, ca urmare a aspectelor sesizate in urma inspectiilor;
– propuneri primite din partea membrilor Consiliului;
– cerinte sau domenii de activitate recomandate pentru a fi incluse in programul de pregatire profesionala de catre organismele internationale unde Camera este membra;
– propuneri primite de la organismele profesionale nationale cu care Camera are incheiate protocoale de colaborare.

Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari transmite proiectul programului anual de pregatire profesionala continua Consiliului pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar (CSPAAS), pentru avizare.

In urma avizului primit de la CSPAAS, Consiliul Camerei aproba prin hotarare programul anual de pregatire profesionala continua.

Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari va publica programul anual de pregatire profesionala continua pe site-ul Camerei in termen de 30 de zile de la aprobare.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.