Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Concurs de admitere la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”. Testele vor fi corectate in prezenta candidatului si a unui martor
25.07.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” semnat de purtatorul de cuvant, comisar sef  prof. univ. dr. Nicolae RADU, Concursul de admitere in Academia se desfasoara in conditii foarte bune. Etapa probelor eliminatorii, respectiv probele sportive si contravizita medicala, se apropie de incheiere. Sambata, 23 iulie 2011, intre orele 17.00 – 19.00, a avut loc evaluarea ultimelor 3 serii de candidati.

Comisia de admitere transmite urmatoarele date cu privire la rezultatele inregistrate:

I. Probe sportive
19 iulie  – 192 candidati respinsi
20 iulie – 156 candidati respinsi
21 iulie – 215 candidati respinsi
22 iulie – 143 candidati respinsi

II. Contravizita medicala
18 iulie – 13 candidati respinsi
19 iulie – 18 candidati respinsi
20 iulie – 29 candidati respinsi
21 iulie – 7 candidati respinsi
22 iulie – 11 candidati respinsi

Dintr-un total de 2653 candidati, din care 1873 baieti si 780 fete,  situatia celor declarati “RESPINS”  este de circa 50 % fete si 25 % baieti.

In data de 26.07.2011, intre orele 09.00 – 13.00 se va desfasura cea de a doua etapa – Proba scrisa. Pentru asigurarea unor conditii optime de  examinare, salile de examen vor fi supravegheate si prin mijloace de inregistrare video.

Corectarea  testelor se va face in prezenta candidatului si a unui martor.

Imediat dupa finalizarea probei scrise, la avizierul Academiei de Politie va fi afisata si grila de corectie.

Candidaţii pot depune contestaţii în termen de 24 ore de la data şi ora afişării rezultatelor. Contestaţiile se fac numai sub semnătura proprie a candidatului, iar rezultatul evaluării se comunică în termen de 48 de ore numai de către comisiile de contestaţie, cu atribuţii în acest sens.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a cerut corectitudine si transparenta deplina in desfasurarea concursului de admitere. Totodata, domnia sa a dispus ca, la concursurile de admitere la unităţile de învăţământ ale M.A.I. din acest  an, să nu se acorde derogări de la condiţiile şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor.


PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.