Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Decanul Baroului Arges cere avocatilor sa fie vigilenti
28.07.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat al Baroului Arges, semnat de decanul Baroului, av. Alin Postelnicescu, avocatii sunt invitati sa informeze Consiliul Baroului cu privire la persoanele care pretind ca au calitatea de avocat si ca sunt membri ai Baroului Arges, insa in realitate nu figureaza in tabolul avocatilor cu drept de exercitare, si care se prezinta in fata instantelor de judecata respectiv in fata organelor de urmarire penala  delegatii de reprezentare si care indeplinesc acte de reprezentare/asistenta juridic.

Alin Postelnicescu: „Am constatat ca in imediata apropiere a Tribunalului Arges, Judecatoria Pitesti si a  Parchetelor  de pe langa Curtea de Apel Pitesti, de pe langa  Tribunalul Arges si de pe langa Judecatoria Pitesti este amplasata o emblema care poarta titulatura Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a  Baroului Arges insa numele si datele de contact apartin unor persoane care nu sunt inscrise in Baroul Arges.

Consiliul Baroului Arges a sesizat instantele si organele de urmarire penala din Arges, solicitand sa verifice dreptul unor persoane de a exercita profesia de avocat, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 51/1995 , astfel incat dreptul la aparare sa fie asigurat in conditii de legalitate. Am adus la cunostinta instantelor si parchetelor din Arges ca vom prezenta o situatie actualizata a avocatilor cu drept de exercitare a profesiei si ca vom sesiza orice incident legat de prezenta  unor persoane care pretind ca au calitatea de avocat, insa nu indeplinesc cerintele impuse de Legea nr. 51/1995.

Informatiile pe care le veti furniza vor fi folosite in demersurile noastre pentru  impiedicarea  persoanelor care nu au calitatea de avocat sa exercite activitati specifice profesiei noastre.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.