Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Ghidul de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale si aromatice
29.07.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 527 din data de 26 iulie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 170/2011 privind aprobarea Ghidului de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale si aromatice.

Ghidul de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale isi propune sa vina in sprijinul agricultorilor, punandu-le la dispozitie principalele elemente tehnologice pentru obtinerea unor recolte de calitate.

Ghidul este structurat pe 4 capitole, care cuprind recomandari referitoare la verigile tehnologice de urmat in scopul obtinerii unor productii corespunzatoare, utilizarea sa fiind voluntara.

Ghidul cuprinde:
– aspecte generale privind cultivarea plantelor medicinale si aromatice (zonare, conditii de clima si sol, tehnologia de cultivare);
– elemente din tehnologia de cultivare a principalelor plante aromatice si medicinale cultivate in Romania;
– recoltarea plantelor medicinale si aromatice;
– specii de plante medicinale si aromatice cultivate la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Agricultura Fundulea.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate