Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Ghidul de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale si aromatice
29.07.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 527 din data de 26 iulie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 170/2011 privind aprobarea Ghidului de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale si aromatice.

Ghidul de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale isi propune sa vina in sprijinul agricultorilor, punandu-le la dispozitie principalele elemente tehnologice pentru obtinerea unor recolte de calitate.

Ghidul este structurat pe 4 capitole, care cuprind recomandari referitoare la verigile tehnologice de urmat in scopul obtinerii unor productii corespunzatoare, utilizarea sa fiind voluntara.

Ghidul cuprinde:
– aspecte generale privind cultivarea plantelor medicinale si aromatice (zonare, conditii de clima si sol, tehnologia de cultivare);
– elemente din tehnologia de cultivare a principalelor plante aromatice si medicinale cultivate in Romania;
– recoltarea plantelor medicinale si aromatice;
– specii de plante medicinale si aromatice cultivate la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Agricultura Fundulea.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.