Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Ghidul de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale si aromatice


29 iulie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro
Secţiuni: Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 527 din data de 26 iulie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 170/2011 privind aprobarea Ghidului de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale si aromatice.

Ghidul de buna practica pentru cultivarea si recoltarea plantelor medicinale isi propune sa vina in sprijinul agricultorilor, punandu-le la dispozitie principalele elemente tehnologice pentru obtinerea unor recolte de calitate.

Ghidul este structurat pe 4 capitole, care cuprind recomandari referitoare la verigile tehnologice de urmat in scopul obtinerii unor productii corespunzatoare, utilizarea sa fiind voluntara.

Ghidul cuprinde:
– aspecte generale privind cultivarea plantelor medicinale si aromatice (zonare, conditii de clima si sol, tehnologia de cultivare);
– elemente din tehnologia de cultivare a principalelor plante aromatice si medicinale cultivate in Romania;
– recoltarea plantelor medicinale si aromatice;
– specii de plante medicinale si aromatice cultivate la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Agricultura Fundulea.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro