Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Standardele minimale necesare pentru conferirea titlurilor didactice din invatamantul superior
01.08.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 535 din data de 28 iulie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4691/2011 privind aprobarea standardelor minimale necesare si obligatorii pentru conferirea titlurilor didactice din invatamantul superior, a gradelor profesionale de cercetare-dezvoltare si a atestatului de abilitare, pentru domeniile stiintifice aferente panelului pe domenii fundamentale P4 – Stiinte sociale din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

Standardele minimale sunt prezentate pe domenii stiintifice, aferente panelului pe domenii fundamentale P4 – Stiinte sociale din cadrul CNATDCU, respectiv:
– stiinte juridice;
– sociologie, stiinte politice si administrative;
– stiinte militare, informatii si ordine publica;
– stiinte economice si admistrarea afacerii;
– psihologie si stiinte comportamentale.

Pot participa la concursurile pentru ocuparea posturilor didactice si de cercetare din invatamantul superior numai persoanele care indeplinesc standardele minimale corespunzatoare postului si domeniului.

Pot solicita demararea procedurii de abilitare numai persoanele care indeplinesc standardele minimale necesare pentru obtinerea atestatului de abilitare, corespunzatoare domeniului


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.