« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti
MOLOMAN LAZAR & ASOCIATII
 

O mai mare claritate a regimurilor patrimoniale in casatoriile internationale – Bruxelles, 17 octombrie 2011
08.08.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania anunta ca in data de 17 octombrie 2011, la Bruxelles, Consiliul Notariatelor din Uniunea Europeană (CNUE) va organiza, cu aportul direct al Comisiei Europene, o conferinţă  intitulata O mai mare claritate a regimurilor patrimoniale în căsătoriile internaţionale.

Conferinţa va întruni un număr de aproximativ 450 de participanţi, se va bucura de prezenţa unor vorbitori prestigioşi din sfera politică, academică, notarială şi va trata tematica sub aspectul dreptului comunitar şi al dreptului internaţional privat. Acest lucru prezintă un interes particular pentru notarii publici români, din perspectiva relevanţei şi eficacităţii transfrontaliere a noilor competenţe în materie matrimonială, conferite notarilor prin noul Cod civil român, cu aplicare dela 1 octombrie 2011.

În prezent, se fac demersuri la CNUE pentru asigurarea traducerii simultane a lucrărilor conferinţei şi în limba română, caz în care spezele pentru acest aspect vor fi în contul Comisiei Europene.

În ceea ce priveşte organizarea deplasării grupului de notari români care se vor înscrie la conferinţă (transport, cazare, program social), doritorii sunt rugaţi să se adreseze în scris Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România la adresa de e-mail: unnpr2@ines.ro (telefon de contact: 0213117307). Termenul limită pentru transmiterea opţiunii dumneavoastră de a face parte la grupul organizat de UNNPR este 5 septembrie 2011.

>> Detalii

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.