Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Criteriile de evaluare a performantelor profesionale pentru personalul din sistemul sanitar
09.08.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 560 din data de 5 august 2011 fost publicat Ordinul ministrului sanatatii nr. 1229/2011 privind aprobarea criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale si a modelului fisei de evaluare a performantelor profesionale individuale.

Ordinul aproba criteriile de evaluare a performantelor profesionale individuale si fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul de conducere si personalul de executie din sistemul sanitar.

Actul normativ se aplica personalului contractual din sistemul sanitar, respectiv personalului contractual din aparatul propriu al Ministerului Sanatatii, din cadrul serviciilor publice deconcentrate, din unitatile sanitare publice, precum si din cadrul celorlalte institutii publice din reteaua Ministerului Sanatatii.

Evaluarea performantelor profesionale individuale are ca scop aprecierea obiectiva a activitatii personalului, prin compararea gradului de indeplinire a criteriilor de evaluare stabilite pentru perioada respectiva cu rezultatele obtinute in mod efectiv.

Evaluarea performantelor profesionale individuale se realizeaza anual de catre evaluator.

Are calitatea de evaluator:
– persoana care conduce sau coordoneaza compartimentul in cadrul caruia isi desfasoara activitatea persoana cu functie de executie evaluata;
– persoana de conducere ierarhic superioara potrivit structurii organizatorice a unitatii sanitare publice, pentru persoanele de conducere.

In anexele la actul normativ sunt prezentate criteriile de evaluare a performantelor profesionale individuale, precum si fisa de evaluare a a performantelor profesionale individuale, atat pentru functiile de executiile de executie, cat si pentru cele de conducere.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate