Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Procedura penala. Teste grila | Andrei Zarafiu


10 august 2011 | Loredana PELMUSI

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

null Editorul despre Procedură penală. Teste grilă (autor: Andrei Zarafiu): „Ca orice altă disciplină fundamentală, procedura penală este o prezenţă de neocolit la toate examenele de admitere sau definitivat în profesiile juridice de bază. Metoda însăşi de verificare a cunoştinţelor a evoluat pe măsură ce accesul în aceste profesii a devenit din ce în ce mai dificil.

Prezenta lucrare reprezintă nu numai un instrument de lucru util pentru consolidarea şi actualizarea informaţiilor din domeniul dreptului procesual penal, ci şi o bună metodă de familiarizare cu una din cele mai utilizate metode de examinare – testarea prin întrebări tip grilă.

Actualitatea lucrării este dată de folosirea unui material informaţional la zi (iunie 2011), ce include nu numai modificările majore aduse în materie penală prin Legea nr. 202/2010, ci şi ultimele soluţii consacrate prin deciziile de admitere a unor recursuri în interesul legii pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii