Dreptul securităţii sociale

Emil Boc: Cum vor fi stabilite salariile si pensiile


15 august 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Premierul Emil Boc a declarat vineri, 2011, cu privire la Strategia fiscala-bugetara pentru perioada 2012-2014, adoptata saptamana trecuta: „Această Strategie fiscal-bugetară nu taie nici un leu din ceea ce primesc astăzi în buzunar bugetarii sau pensionarii. Iar drepturile concrete pentru 2012 vor fi stabilite cu ocazia legii bugetului de stat şi a legii salarizării pentru anul 2012.

De aceea, vreau să fiu extrem de precis sub acest aspect, urmează ca în perioada următoare în funcţie de evoluţiile economice internaţionale şi de creşterea economică internă să stabilim în cadrul legii bugetului pentru anul 2012,concret, prevederile salariale şi în celelalte domenii, ţinând cont în această Strategie care creează cadrul pentru un asemenea demers.

Dar, încă odată, repet, ea nu taie niciun leu din drepturile care astăzi se plătesc, ci doar aşteaptă să vadă care va fi prognoza bugetară pentru 2012 în plan concret, în funcţie de evoluţiile economice internaţionale şi de încasările de la bugetul de stat, și după aceea, în legea bugetului vom avea toate aceste lucruri într-o manieră concretă. „

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii