Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Mandat european de arestare. Sustragere de bunuri


16 august 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Joi, 11 august  2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au dispus retinerea pentru 24 de ore a numitului Magari Veaceslav, cetatean al Republicii Moldova, pe numele caruia exista un mandat european de arestare emis de Procuratura din Halle – Germania.

Potrivit unui comunicat al PCA Iasi, din actele transmise de autoritatile judiciare solicitante rezulta ca numitul Magari Veaceslav urmeaza a fi cercetat pentru participarea impreuna cu alte persoane la doua actiuni de sustrageri de bunuri, in anul 2008, in orasele Harbke si Domnitz din Germania.

Susnumitul a fost depistat in noaptea de 10/11 august 2011 in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pe sensul de iesire din tara.

Persoana retinuta a fost prezentata la Curtea de Apel Iasi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmand ca in acest termen sa fie solicitat si  mandatul european de arestare, pentru a se discuta predarea catre autoritatile  judiciare din Germania.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică