Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Procesul-verbal de constatare a contraventiilor in domeniul asigurarilor pentru accidente de munca si boli profesionale
16.08.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 570 din data de 10 august 2011 a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Pensii Publice nr. 1077/2011 privind aprobarea procesului-verbal de constatare a contraventiilor si de aplicare a sanctiunilor.

Ordinul aproba modelul, continutul formularului tipizat si caracteristicile de tiparire ale procesului-verbal de constatare a contraventiilor si de aplicare a sanctiunilor prevazute de Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale.

Constatarea contraventiilor si aplicarea amenzilor pentru savarsirea acestora se fac de catre personalul imputernicit al Casei Nationale de Pensii Publice, respectiv al caselor teritoriale de pensii, prevazut in anexa la actul normativ.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate