Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații

Ovidiu TUTOMIR – noul director general al grupului editorial Universul Juridic

22 august 2011 | JURIDICE.ro

Pentru Editura UNIVERSUL JURIDIC, anul 2011 este unul important din punctul de vedere al structurarii activitatii pe principiile functionale caracteristice marilor organizatii, se arata intr-un comunicat al editurii, in care se amentioneaza ca, in acest context, incepând cu data de 16 august grupul nostru editorial se intareste prin cooptarea in echipa a domnului Ovidiu TUTOMIR care preia functia de DIRECTOR GENERAL, domnul Nicolae CIRSTEA urmând a ocupa pozitia de PRESEDINTE.

Cu o bogata experienta in domeniul juridic si ocupând pozitii importante intr-o companie multinationala, domnul TUTOMIR are premisele realizarii unor performante deosebite in noua pozitie pe care o ocupa.

Nicolae Cirstea: „Dupa o perioada de 10 ani de dezvoltare antreprenoriala a venit momentul ca structurarea activitatii in cadrul grupului nostru sa faca un pas inainte. Buna reputatie de care se bucura Editura UNIVERSUL JURIDIC, alaturi de experienta si performantele domnului Ovidiu TUTOMIR ne vor conduce catre rezultate si proiecte extrem de interesante.

Pozitia de TOP MANAGEMENT pe care Ovidiu a ocupat-o in cadrul uneia dintre cele mai puternice multinationale din domeniul juridic a facut posibila aceasta colaborare, alaturi, desigur, de increderea in atingerea si imbunatatirea performantelor editurii, in optimizarea business-ului editorial clasic (ma refer aici la zona de print) alaturi de oportunitatile pe care zona electronica le poate oferi in sustinerea activitatii editoriale.

Toate acestea ma indreptatesc sa cred ca persoana lui Ovidiu este cea mai buna alegere pentru ocuparea acestei pozitii, fiind in acelasi timp convins ca rezultatele acestei colaborari nu se vor lasa prea mult asteptate, iar prezenta noastra in mediul electronic va fi din ce in ce mai vizibila.”

Ovidiu TUTOMIR

Ovidiu Tutomir: „Decizia de a ma alatura echipei Grupului Editorial Universul Juridic a fost una grea si in acelasi timp usoara; grea pentru ca plecam dintr-o organizatie care a fost ca o familie pentru mine timp de 10 ani; usoara pentru ca urmeaza sa lucrez cu una dintre cele mai dinamice echipe editoriale din România.

Pentru ca imi plac provocarile, pentru ca voi lucra cu domnul Nicolae CIRSTEA, pentru ca ma onoreaza pozitia oferita in cadrul grupului – sunt doar câteva dintre motivele deciziei mele.

Experienta si cunostintele pe care le-am acumulat intr-o companie multinationala cu activitate preponderenta in mediul electronic sunt acum in slujba Grupului Editorial Universul Juridic.

Grefarea unor proceduri si metode utilizate in organizatiile multinationale intr-un mediu antreprenorial nu va fi usoara, dar sunt convins ca rezultatul merita efortul.

Intensificarea prezentei in mediul electronic nu va fi nici ea usoara, dar acesta este viitorul informatiei de specialitate – ca dovada, chiar in acest moment dumneavoastra va aflati in mediul electronic.

Mai sunt multe de spus, dar… ma apuc de treaba!”

Universul Juridic este cel mai important partener al JURIDICE.ro, dezvoltand UJMAG.JURIDICE.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică