Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Expozitie de carte a avocatilor cu prilejul manifestarii „180 de ani de AVOCATURA in BUCURESTI 1831-2011”
22.08.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Bucuresti a anuntat vineri, 19 august 2011, ca in cadrul evenimentului 180 de ani de AVOCATURĂ în BUCUREŞTI 1831-2011, Consiliul Baroului Bucureşti organizează o expoziţie de carte (juridică şi de beletristică) şi lansare de carte, având ca autori avocaţi din Baroul Bucureşti.

Expunerea cărţilor scrise de avocaţi şi lansarea lucrărilor acestora vor avea loc la Sala de festivităţi „Avocat Flavius TEODOSIU” a Baroului Bucureşti de la etajul 6 şi la Biblioteca „Avocat Victor ANAGNOSTE” a Baroului Bucureşti situată în Palatul de Justiţie.

Avocaţii din Baroul Bucureşti care doresc să-şi lanseze/relanseze şi să-şi expună cărţile, vor înregistra o ofertă scrisă la Secretariatul Baroului Bucureşti până cel mai târziu la data de 15 septembrie 2011 în atenţia dlui. av. dr. Iosif FRIEDMANN – NICOLESCU, consilier al Consiliului Baroului Bucureşti, în vederea selectării lucrărilor şi a planificării lansărilor de carte.

Oferta va fi însoţită de un exemplar al lucrării, în vederea selectării.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.