Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Expozitie de carte a avocatilor cu prilejul manifestarii „180 de ani de AVOCATURA in BUCURESTI 1831-2011”
22.08.2011 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul Bucuresti a anuntat vineri, 19 august 2011, ca in cadrul evenimentului 180 de ani de AVOCATURĂ în BUCUREŞTI 1831-2011, Consiliul Baroului Bucureşti organizează o expoziţie de carte (juridică şi de beletristică) şi lansare de carte, având ca autori avocaţi din Baroul Bucureşti.

Expunerea cărţilor scrise de avocaţi şi lansarea lucrărilor acestora vor avea loc la Sala de festivităţi „Avocat Flavius TEODOSIU” a Baroului Bucureşti de la etajul 6 şi la Biblioteca „Avocat Victor ANAGNOSTE” a Baroului Bucureşti situată în Palatul de Justiţie.

Avocaţii din Baroul Bucureşti care doresc să-şi lanseze/relanseze şi să-şi expună cărţile, vor înregistra o ofertă scrisă la Secretariatul Baroului Bucureşti până cel mai târziu la data de 15 septembrie 2011 în atenţia dlui. av. dr. Iosif FRIEDMANN – NICOLESCU, consilier al Consiliului Baroului Bucureşti, în vederea selectării lucrărilor şi a planificării lansărilor de carte.

Oferta va fi însoţită de un exemplar al lucrării, în vederea selectării.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate