Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Congres si Colocviu European de Drept Rural – Bucuresti, 21-24 septembrie 2011


25 august 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In perioada 21-24 septembrie 2011, se va desfasura la Bucuresti, cel de-al XXVI-lea Congres şi Colocviu European de Drept Rural, organizate de Comitetul European de Drept Rural (CEDR), în colaborare cu Universitatea Ecologică din Bucureşti, Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române şi Asociaţia Română de Drept Rural. Este pentru prima dată când o ţară din Europa centrală şi de est găzduieşte un asemenea eveniment ştiinţific pan-european, ediţia anterioară desfăşurându-se, în 2009, la Universitatea Cambridge (Marea Britanie).

Temele Colocviului sunt următoarele:
Comisia I: Agricultura şi exigeneţele dezvoltării durabile (Preşedinte: prof. univ. dr. Mircea Duţu; Raportor general: prof. univ. dr. Marilena Uliescu);
Comisia a II-aAlocarea şi protejarea teritoriului rural (Preşedinte: Prof. dr. Esther Muniz Espada (Universitatea Valladolid, Spania); Raportor general: Prof. dr. Erkki Hollo (Universitatea din Helsinki, Finlanda);
Comisia a III-aDezvoltarea ştiinţei şi practicii dreptului rural în ţările europene (Preşedinte: Prof. dr. Norbert Olszak (Université Paris I Pantheon-Sorbonne, Franţa); Raportor general: Prof. Dr. Alessandra di Lauro (Universitatea din Pisa, Italia) şi Prof. Dr. Roland Norer (Universitatea din Luzern, Elveţia).

CEDR este o asociaţie profesională a juriştilor specializaţi în drept rural, înfiinţată în 1957, cu sediul la Universitatea Sorbona din Paris, având peste 4000 de membri (persoane fizice şi asociaţii), din toate ţările Europei.

>> Detalii

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro