Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 
Print Friendly, PDF & Email

Radierea sediului social de catre un singur coproprietar
29.08.2011 | JURIDICE.ro, Alina MATEI


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Judecatorii Petru Micu, Anca Buta si Florin Motiu au apreciat (in cuprinsul deciziei civile nr. 1632 din 14 decembrie 2009, pronuntate de Sectia comerciala a Curtii de Apel Timisoara, avand ca obiect radiere sediu social – JURINDEX20105916585) ca cererea de radiere a sediului social formulata de un coproprietar indiviz asupra imobilului in care se afla sediul societatii este neintemeiata cata vreme nu a facut dovada prejudiciului si nu s-a pronuntat nicio hotarare judecatoreasca care sa desfiinteze in tot sau in parte actele in baza carora societatea si-a declarat sediul social in spatiul al carui coproprietar este. Din moment ce reclamantul-intimat nu este proprietar exclusiv asupra imobilului, ci alaturi de alte doua persoane, iar spatiul nu este ocupat abuziv de catre societatea petenta ci in baza unui contract de comodat incheiat cu unul dintre ceilalti doi coproprietari, recursul a fost admis.

Alina MATEI

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate