Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Competenta in derularea procedurilor de achizitii publice pentru MAI
30.08.2011 | JURIDICE.ro, VASS Lawyers

Secţiuni: Achiziții publice, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 549 din data de 3 august 2011 a fost publicat Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 156/2011 pentru modificarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 26/2011 privind desfasurarea activitatii de achizitii publice in cadrul aparatului central al Ministerului Administratiei si Internelor (denumit in continuare „Ordinul”).

Principala modificare adusa de Ordin vizeaza faptul ca procedurile de achizitii publice pentru structurile aparatului central al Ministerului Administratiei si Internelor se vor derula si de catre Directia administrare si achizitii pentru comunicatii si tehnologia informatiei, din subordinea Directiei generale pentru comunicatii si tehnologia informatiei, pe domeniul ei de competenta, si nu doar de catre Grupul achizitii publice din subordinea Directiei generale logistice, cum era stabilit initial.

De asemenea, proiectul Programului anual al achizitiilor publice va fi inaintat spre vizare Compartimentului programe investitii din cadrul Directiei generale logistice, spre deosebire de reglementarea anterioara care mentiona Serviciul programe, norme logistice si protectia mediului, din cadrul aceleiasi directii.

Pentru Juridice.ro, VASS Lawyers

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti