Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Scoala de vara NNDKP extinsa la toate birourile regionale ale NNDKP
01.09.2011 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunţat astăzi încheierea celei de-a şaptea ediţii a programului “Şcoala de vară NNDKP” dedicat studenţilor, parte a campaniei “Începe-ţi cariera cu dreptul”, prin care firma susţine şi încurajează studenţii în alegerea profesiei de avocat. Ca şi anul trecut, în 2011 programul a fost organizat în toate centrele universitare în care NNDKP are birouri regionale: Timişoara, Braşov, Craiova şi, pentru prima data, la Cluj–Napoca.

Valentin Voinescu, asociat senior în practica de Drept bancar şi finanţări, a coordonat programul din acest an, în timp ce Mădălin Niculeasa a supervizat activităţile la nivelul parteneriatului.

La ediţia din acest an a şcolii de vară au participat treisprezece studenţi care au terminat anul III de studiu în facultăţile de profil din Bucureşti şi din ţară. De-a lungul celor două luni de practică ei au fost implicaţi în mai multe tipuri de activităţi profesionale şi au participat la cursurile de specialitate organizate în cadrul firmei, sub îndrumarea unei echipe formate din 25 de avocaţi ai NNDKP. Studenţii au beneficiat de o ofertă foarte atractivă, atât din punct de vedere financiar cât şi profesional.

O experienţă extrem de utilă şi necesară. Stagiul de la NNDKP mi-a arătat cum se prezintă un mediu avocaţial cu profesionalism ridicat la rang de artă, cum se cultivă permanent dezvoltarea personală şi profesională, dar nu prin muncă individuală, ci prin forţa grupului, o creştere continuă, o acumulare de experienţă fundamentală în devenirea noastră ca avocaţi. Cred că nimic nu va putea egala imaginea mea despre NNDKP cu privire la profesionalismul şi la dorinţa de atingere a excelenţei. Am fost impresionat. Felicitări NNKDP!”, apreciază Mihai Macovei, care a efectuat stagiul de pregătire la biroul NNDKP de la Timişoara.

Cadru organizat, înţelegere, perseverenţă, seriozitate şi nu severitate, perfectibilitate şi nu fixitate, profesionalism şi nu servilism, toate acestea sunt pilonii unui nivel elitist, iar pentru mine, sunt motivaţiile de a accede la un asemenea nivel! Mulţumesc NNDKP pentru şansa de a vă cunoaşte!”, consideră şi Georgiana Răduţă, unul dintre studenţii găzduiţi de departamentul de litigii al firmei.

În cei şapte ani de la iniţierea programului, 123 de studenţi au participat la programele de pregătire derulate de NNDKP, iar dintre aceştia 30 au devenit ulterior avocaţi colaboratori ai firmei. Promotor al programelor dedicate studenţilor (şcoala de vară, şcoala de toamnă, bursele de excelenţă şi de merit), NNDKP şi-a asumat rolul unui mentorat constant al tinerilor care doresc să opteze pentru o carieră în avocatura de afaceri.

Şcoala de vară este urmată de programul Şcoala de toamnă, care va debuta în septembrie şi în cadrul căruia alţi nouă studenţi din Bucureşti şi din două dintre birourile regionale vor avea ocazia de a se familiariza cu activităţile profesionale ale unei firme de avocatură şi de a lucra alături de unii dintre cei mai buni avocaţi din România.

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 145 avocaţi şi consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri operaţionale la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

În 2011 firma a fost situată pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de ghidurile juridice internaţionale Chambers & Partners (ediţia globală), The European Legal 500 şi IFLR 1000. În acelaşi timp, NNDKP a fost desemnată firma care a gestionat cel mai bine relaţia cu clienţii la gala decernării premiilor Chambers Europe, primind „Chambers Europe 2011 Client Service Award” pentru România


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.