Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Teste grila | Mihail Udroiu. Editie noua
03.09.2011 | UNIVERSUL JURIDIC

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Lucrarea cuprinde peste 1.000 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală și partea specială) și procedură penală, integrând ultimele modificări aduse prin Legea nr. 202/2010 („Mica reformă”). Cea de-a doua ediție este îmbogățită cu noi grile, precum și cu explicații utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai ușor mecanismul rezolvării acestora. În premieră, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal și noului Cod de procedură penală, propune și peste 200 de grile din materia acestor noi Coduri.

Cartea acoperă întreaga tematică solicitată la examenele de licență, admitere la Institutul Național al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcții de execuție a magistraților, la examenul de capacitate al magistraților stagiari, respectiv definitivat al avocaților stagiari.

Dificultatea sporită a grilelor propuse, numărul acestora, dar și conținutul astfel conceput încât să acopere structura actualelor examene în domeniul juridic recomandă cartea ca pe unul dintre cele mai utile și complete instrumente în verificarea și evaluarea cunoștințelor în domeniul penal și procesual penal.

Dan MĂRCULESCU, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti