« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Teste grila | Mihail Udroiu. Editie noua
03.09.2011 | UNIVERSUL JURIDIC

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Lucrarea cuprinde peste 1.000 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală și partea specială) și procedură penală, integrând ultimele modificări aduse prin Legea nr. 202/2010 („Mica reformă”). Cea de-a doua ediție este îmbogățită cu noi grile, precum și cu explicații utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai ușor mecanismul rezolvării acestora. În premieră, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal și noului Cod de procedură penală, propune și peste 200 de grile din materia acestor noi Coduri.

Cartea acoperă întreaga tematică solicitată la examenele de licență, admitere la Institutul Național al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcții de execuție a magistraților, la examenul de capacitate al magistraților stagiari, respectiv definitivat al avocaților stagiari.

Dificultatea sporită a grilelor propuse, numărul acestora, dar și conținutul astfel conceput încât să acopere structura actualelor examene în domeniul juridic recomandă cartea ca pe unul dintre cele mai utile și complete instrumente în verificarea și evaluarea cunoștințelor în domeniul penal și procesual penal.

Dan MĂRCULESCU, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD