Teste grila | Mihail Udroiu. Editie noua


3 septembrie 2011 | Dan MĂRCULESCU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Lucrarea cuprinde peste 1.000 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală și partea specială) și procedură penală, integrând ultimele modificări aduse prin Legea nr. 202/2010 („Mica reformă”). Cea de-a doua ediție este îmbogățită cu noi grile, precum și cu explicații utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai ușor mecanismul rezolvării acestora. În premieră, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal și noului Cod de procedură penală, propune și peste 200 de grile din materia acestor noi Coduri.

Cartea acoperă întreaga tematică solicitată la examenele de licență, admitere la Institutul Național al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcții de execuție a magistraților, la examenul de capacitate al magistraților stagiari, respectiv definitivat al avocaților stagiari.

Dificultatea sporită a grilelor propuse, numărul acestora, dar și conținutul astfel conceput încât să acopere structura actualelor examene în domeniul juridic recomandă cartea ca pe unul dintre cele mai utile și complete instrumente în verificarea și evaluarea cunoștințelor în domeniul penal și procesual penal.

Dan MĂRCULESCU, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii