Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

CNAS va fi coordonata de Ministerul Sanatatii
08.09.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 7 septembrie 2011, Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă care modifică şi completează Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

Una dintre modificări este în sensul că Ministerul Sănătăţii Publice va avea rol de coordonator al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), în condiţiile păstrării autonomiei CNAS şi a statutului de ordonator principal de credite.

Ritli Ladislau, ministrul Sănătății, a declarat: “Ministerul Sănătăţii va avea rol de coordonator al CNAS în aplicarea politicilor, programelor guvernamentale în domeniul sănătăţii, adică o corelare a politicilor naţionale de sănătate realizate de Ministerul Sănătăţii, cu politicile financiare ale serviciilor de sănătate.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate