Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CNAS va fi coordonata de Ministerul Sanatatii
08.09.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 7 septembrie 2011, Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă care modifică şi completează Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

Una dintre modificări este în sensul că Ministerul Sănătăţii Publice va avea rol de coordonator al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), în condiţiile păstrării autonomiei CNAS şi a statutului de ordonator principal de credite.

Ritli Ladislau, ministrul Sănătății, a declarat: “Ministerul Sănătăţii va avea rol de coordonator al CNAS în aplicarea politicilor, programelor guvernamentale în domeniul sănătăţii, adică o corelare a politicilor naţionale de sănătate realizate de Ministerul Sănătăţii, cu politicile financiare ale serviciilor de sănătate.”

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.