Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Forma adoptata de Comisia Juridica a Senatului ref. promovarea la ICCJ


12 septembrie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat vineri, 9 septembrie 2011, ca in şedinţa din 30 august 2011 Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României a dezbătut proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, care vizează modificarea procedurii de promovare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cu unanimitate de voturi, Comisia a adoptat raport de admitere, cu amendamente, a proiectului de lege, acesta urmând a fi supus spre dezbatere Plenului Senatului, Senatul fiind camera decizionala.

În acest context, Consiliul Superior al Magistraturii monitorizează stadiul acestui proiect de lege, iar, în ipoteza adoptării de către Senatul României, va adopta, cu celeritate, regulamentul care va reglementa procedura de desfăşurare a concursului pentru promovarea la instanţa supremă.

>> Forma adopata de Camera Deputatilor

>> Amendamente la proiectul de lege, adoptate de Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro