Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ELSA Cluj-Napoca sustine Let’s do it, Romania!


13 septembrie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Cel mai mare proiect de implicare socială din țară, “Let`s Do It, Romania !”, se va organiza și anul acesta. Ziua de Curațenie Națională este pe 24 septembrie!

Ce a reușit acest proiect anul trecut? A mobilizat în 25 septembrie 2010, peste 200 000 de voluntari la curațenie în toată țara și peste 550 000 de saci de deșeuri au fost strânși.

Anul acesta, pe 24 septembrie, membrii ELSA Cluj-Napoca vor fi titulari în echipa națională de curățenie.

În afara obiectivului evident, curățarea țării de deșeuri, proiectul are și o importantă componenta de educare și responsabilizare a populației, în ceea ce privește grija față de mediul înconjurător.

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă și lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puțin: o singură zi, pentru o Românie curată.

ELSA (The European Law Students` Association) este cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor la drept şi a tinerilor jurişti. E prezentă în 42 de ţări europene, în cadrul a peste 300 de universităţi, reunind peste 30.000 de membri.

ELSA Cluj-Napoca reprezintă al treilea nivel de structurare al organizaţiei, după ELSA Internaţional şi ELSA România, şi funcţionează în cadrul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Viziunea organizației este aceea de a contribui la realizarea unei lumi drepte în care demnitatea umană și diversitatea culturală să fie respectate.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro