Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Rezolutia Anticoruptie a Parlamentului European

15.09.2011 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Rezolutia Parlamentului European referitoare la eforturile Uniunii Europene de combatere a coruptiei, initiata de europarlamentarul Monica Macovei, a fost votata cu 553 de voturi pentru, 3 împotriva si 11 abtineri.

Monica Macovei a declarat ca mecanismul anticoruptie al Uniunii Europene trebuie aplicat riguros si cu onestitate în toate statele membre si ca trebuie sa facem ordine „în casa noastra.” “Criza ecomonica si de încredere cere urgenta in aplicarea lui”, a adaugat Monica Macovei.

Monica Macovei: “Cetatenii europeni, care respecta legile si care platesc taxe – din tara mea, Romania, si din toate Statele Membre – trebuie sa fie siguri ca banii nu se scurg în coruptie, frauda si abuzuri; mai ales acum, când avem si discutam de diverse forme de asistenta financiara în cadrul Uniunii. Cetatenii europeni trebuie sa fie siguri ca cine încalca legea este pedepsit în oricare stat membru, banii obtinuti ilegal sunt confiscati si pusi în bugetul public, ca exista definitii si reguli egale, clare si minime pentru pedepsirea coruptiei si fraudei.”

>> textul Rezolutiei

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week