Secţiuni » Articole » Opinii
OpiniiPovestim cărţiImaginarul dreptului
Condiţii de publicare

Cred… (1)
17.09.2011 | JURIDICE.ro, Nicolae CIRSTEA

Secţiuni: Opinii
JURIDICE - In Law We Trust

Cred ca viaţa e frumoasă pentru că nu are o curgere prestabilită. Încercăm prin educaţie, prin stabilirea de priorităţi, prin atingerea de obiective să-i dăm un sens, o traiectorie oarecum previzibilă. Unii reuşim să ducem o viaţă care se încadrează în limitele proiectate, alţii ne lăsăm purtaţi de ea.

Cred că există o lege nevăzută a echilibrului în Univers. Orice exces se va întoarce împotriva noastră. Toate există într-o interdependenţă aproape organică şi, mai devreme sau mai târziu, o vom constata fiecare.

Cred că mă pot schimba. N-aş vrea să mă simt prizonier în propria-mi persoană. Vreau să fiu liber. Liber să mă schimb, liber să gândesc, liber să las în urmă lucrurile mai puţin frumoase pentru bucuriile care vin.

Cred că în copilăria noastră se găsesc răspunsuri la multe întrebări. Trăiesc şi mă dezvolt cu seva aceea. Mă tot întreb şi răspunsurile la care ajung duc spre acel orizont.

Cred în prietenia sinceră. O caut în zâmbete, în cuvinte, în priviri. Parcă aş căuta aur… Cern infinit pentru o pepită insignifiantă. Dar mă hrăneşte şi-mi dă putere.

Cred în iubire!

Nicolae CIRSTEA

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti