Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

CSM sesizeaza UNBR ref. articol de presa
19.09.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat vineri, 16 septembrie 2011, ca Secția pentru judecători a hotărât să sesizeze Uniunea Națională a Barourilor din România urmare a verificărilor efectuate de către Inspecţia Judiciară de pe lângă Plenul CSM la Tribunalul Botoșani privind aspectele conţinute în articolului „proces amânat de 50 de ori” publicat pe situl www.monitorulbt.ro la data de 14 iunie 2011.

CSM a constatat că nu sunt elemente care să atragă răspunderea disciplinară a judecătorului cauzei dar va cere UNBR să verifice în ce măsură amânarea repetată a cauzei poate fi imputată avocaţilor care au asigurat apărarea părţilor.

>> Nota Inspectiei Judiciare

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate