Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Lansare „Lideri pentru Justitie” 2012. UPDATE


11 octombrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Programul Statul de Drept – Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer anunta lansarea celei de-a treia editii a proiectului de leadership pentru tinerii juristi romani –  „Lideri pentru Justitie” (“Leaders for Justice”).

Acest program a fost gandit cu scopul de a dezvolta potentialul de lideri al tinerilor juristi care isi doresc sa contribuie la reforma justitiei din Romania. In primele doua editii ale programului, 37 de tineri juristi au fost pregatiti pentru a-si dezvolta in mod optim abilitatile de leadership si management al proiectelor, precum si pentru a-si insusi cunostinte aprofundate despre democratie, statul de drept, justitie si, in special, integritate.

Procesul de selectie pentru editia a treia (2012) a inceput deja si suntem increzatori ca succesul primelor doua editii se va dovedi un excelent punct de plecare pentru a treia generatie de Lideri pentru Justitie. Ne dorim ca aceasta sa duca la crearea unei retele nationale de tineri juristi, demonstrand vointa si capacitatea de a aduce o noua abordare in sistemul juridic din Romania.

Programul este deschis studentilor la drept (aflati in ultimul an de studiu), masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor juristi aflati in primii trei ani de cariera.

Candidaturile in limba engleza se primesc la adresa de mail corina.rebegea@kas.de pana la data de 23 octombrie 2011, ora 23:59.

>> Detalii

***

UPDATE: Luni, 10 octombrie 2011, au avut loc prezentari ale proiectului Lideri pentru Justitie in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea de Stat din Pitesti si Facultatii de Stiinte Juridice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti.

Joi, 13 octombrie, ora 15:00, va avea loc prezentarea programului Lideri pentru Justitie in Aula Magna a Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti.

>> Detalii

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică