« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil
20.09.2011 | Dan MARCULESCU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Editorul despre Contractele civile. Conţine grile conform Noului Cod civil ( autor: Florescu Dumitru): „Cursul „Contractele civile” abordează cu claritate instituţiile fundamentale ale contractelor civile şi constituie o interpretare a prevederilor Noului Cod civil, prin raportarea acestora la actuala legislaţie, dar şi prin trimiteri la literatura de specialitate, la opinii generate de Noul Cod.

Demersul autorului a fost fundamentat pe analiza noilor prevederi, prezentarea individuală a reglementărilor fiecărui contract civil, conceperea unui sistem de verificare a cunoştinţelor – tip grilă, precum şi prin introducerea unor modele de contracte civile în ultimul capitol.

Prin această manieră de prezentare, cartea permite cititorului aprofundarea contractelor civile, dobândind astfel un preview al instituţiilor dreptului civil în lumina Noului Cod civil.

Lucrarea Contractele civile vine atât în sprijinul practicienilor dreptului, cât şi al celor care se pregătesc pentru examenele de an sau de licenţă, ori al celor care vor susţine admiterea sau definitivatul în profesiile juridice.”

>> vezi cuprins

 
Secţiuni: Drept civil | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD