Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Parteneriat CSDE-Hart Publishing
22.09.2011 | JURIDICE.ro, Mihai SANDRU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Centrul de Studii de Drept European (CSDE), departament al Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane, este onorat sa anunte parteneriatul cu editura juridica internationala, Hart Publishing.

Motto-ul editurii, „Good books for lawyers” va fi preluat in dezbaterile CSDE care vor fi organizate impreuna cu specialistii de prima importanta din tara care au legatura cu volumele prezentate.

Editura HART PUBLISHING publica atât carți – in aproape toate domeniile juridice (inclusiv drept european) – cat si prestigioase reviste (amintim European Competition Journal, European Law Reports).

Parteneriatul consta în prezentarea volumelor editate de Hart Publishing in cadrul conferintelor CSDE, invitarea de specialiști români și străini la dezbaterile CSDE dedicate subiectelor volumelor editate de Hart (“conferințele Hart”), lansări de carte cu autorii Hart Publishing, recenzii ale volumelor publicate în reviste românești de referință.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate