Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

bpv GRIGORESCU STEFANICA, alaturi de RTZ & Partners in vanzarea activelor Moldomin SA
26.09.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ a asistat lichidatorul judiciar RTZ & Partners pe parcursul desfăşurării procedurii de desemnare a ofertei câştigătoare prin care vor fi valorificate activele Moldomin SA.

Compania minieră se află în procedură de insolvenţă începând cu data de 4 noiembrie 2010 şi are drept creditor majoritar Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Desemnarea ofertei câştigătoare are loc la nouă luni de la începerea procedurii de valorificare a activelor Moldomin SA.

În acesta perioadă, echipa de avocaţi bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ a asistat lichidatorul judiciar în redactarea documentelor aferente procedurii de valorificare a activelor, precum şi în clarificarea şi negocierea ofertelor participanţilor la procedură. Pe fondul importanţei activelor în curs de valorificare şi a investiţiilor previzionate care au condus şi la dispute litigioase, societatea de avocatură a asigurat reprezentarea intereselor Moldomin SA şi a creditorilor acesteia şi în faţa instanţelor judecătoreşti.

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ va asista RTZ & Partners în continuare pentru negocierea şi semnarea contractului cu câştigătorul, precum şi în vederea finalizării procedurii de valorificare a activelor Moldomin.

Echipa de avocaţi este condusă de Daniel Ştefănică, avocat partener şi unul dintre coordonatorii departamentului de Litigii şi Arbitraje al societăţii.

***
Moldomin SA este o companie minieră din România, înfiinţată în anul 1965. Obiectul principal de activitate al Moldomin SA îl reprezintă extracţia şi prepararea minereurilor cuprifere din carieră şi subteran şi valorificarea concentratului cupros.

RTZ & Partners este o societate profesională de lichidări şi reorganizări judiciare, având sediul în Cluj-Napoca. Cu o echipă tânără şi dinamică şi cu un portofoliu consistent de societăţi administrate, este o prezenţă importantă pe piaţa insolvenţei din Transilvania.

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este o societate românească de avocaţi creată prin fuziunea din martie 2011 a societăţilor bpv GRIGORESCU şi Ştefănică & Florea. Societatea oferă servicii de consultanţă juridică şi reprezentare în domeniile de dreptul concurenţei, drept bancar şi financiar, drept societar şi comercial, litigii şi arbitraj, dreptul muncii şi pensii, energie, mediu şi autorizaţii, drept european, fuziuni şi achiziţii, achiziţii publice şi concesiuni, drept imobiliar şi al construcţiilor, drept fiscal. bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este membru fondator al bpv LEGAL, o alianţă de societăţi independente de avocatură în domeniul comercial, reprezentată în Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Praga şi Viena, care oferă servicii de consultanţă juridică multijurisdicţională în Centrul şi Estul Europei.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti