Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Trimiteri in judecata pentru contrabanda cu tigari


6 octombrie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

1. La data de 29 septembrie 2011, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului MARINICA MARIUS GIULIAN sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Potrivit unui comunicat al PICCJ, pe 25 august 2010, in jurul orelor 2010, inculpatul a fost depistat in flagrant de catre organele de politie in timp ce transporta in orasul Jimbolia, cu autoturismul proprietate personala, cantitatea de 20.000 de tigarete provenite din Serbia, fara a detine documente justificative pentru marfa transportata. Tigaretele au fost achizitionate de catre inculpat din Serbia si sustrase controlului vamal, fiind ascunse de catre inculpat in spatiul destinat rotii de rezerva a autoturismului, sub presurile din interiorul masinii precum si la motorul acesteia.

Valoarea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al  statului este de 8.816 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Timisoara.

2. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus, prin rechizitoriu, la data de 29 septembrie 2011, trimiterea in judecata a inculpatului POPI VALENTIN FLAVIUS sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

La data de 21 august 2010, in jurul orelor 0030, inculpatul a fost depistat in flagrant de catre organele de politie in timp ce transporta in orasul Jimbolia, cu autoturismul proprietate personala, cantitatea de 13.700 de tigarete provenite din Serbia, fara a detine documente justificative pentru marfa transportata.

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este in cuantum de 6.044 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Timisoara.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică