Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Trimitere in judecata pentru tentativa la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si violare de domiciliu


7 octombrie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

La data de 4 octombrie 2011, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului ROSU ION sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si violare de domiciliu.

Potrivit unui comunicat al PICCJ, pe 17 august 2011, in jurul orei 2230, inculpatul Rosu Ion a provocat scandal public pe o strada din orasul Borsa, judetul Maramures. In acest context, inculpatul i-a aplicat partii vatamate F.B.I., doua lovituri cu o toporisca in zona capului, incercand sa-i suprime viata. In continuare, inculpatul a patruns fara drept in curtea partii vatamate H.I., unde a ascuns toporisca folosita la comiterea agresiunii.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Tribunalului Maramures.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică