Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Decizia CE privind infiintarea Grupului de experti in achizitii publice
07.10.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria C 291 din data de 4 octombrie 2011 a fost publicata Decizia Comisiei din 3 septembrie 2011 de instituire a unui Grup de experti in achizitii publice al Comisiei compus din reprezentanti ai partilor interesate si de inlocuire a Deciziei 87/305/CEE privind infiintarea Comitetului consultativ pentru introducerea concurentei in domeniul achizitiilor publice.

Comisia Europeana a decis constituirea unui  Grup de experti in achiziții publice compus din reprezentanti ai partilor interesate, care va inlocui Comitetul consultativ pentru introducerea concurentei in domeniul achizițiilor publice, infiintat prin Decizia 87/305/CEE.

Sarcinile grupului constau in a furniza Comisiei cunostințe si competente juridice, economice, tehnice si/sau practice de inalta calitate, pentru a o asista la conturarea politicii Uniunii in domeniul achizitiilor publice.

Comisia sau serviciile sale pot consulta grupul cu privire la orice aspect legat de politica, legislatia sau practica Uniunii in domeniul achizitiilor publice.

Grupul este format din maximum 20 de membri, numiti pentru o perioada de trei ani de catre directorul general al DG Piața Interna si Servicii.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti