Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

bpv GRIGORESCU STEFANICA obtine un succes impotriva MFP pentru Siemens IT Solutions


6 octombrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

bpv GRIGORESCU STEFANICA a obtinut pentru Siemens IT Solutions and Services (in prezent, Atos IT Solutions and Services) o sentinta importanta intr-o procedura arbitrala impotriva Ministerului Finantelor Publice si Oficiului de Plati si Contractare PHARE (OPCP).

Actiunea arbitrala a fost introdusa la inceputul anului 2009 la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie din Romania pentru nerespectarea de catre OPCP a unor obligatii de plata dintr-un contract PHARE pentru livrarea si instalarea de calculatoare si software incheiat cu Ministerul Finantelor Publice.

Prin sentinta, s-a acordat o suma de aproximativ 3 milioane euro reprezentand parte din pretul contractului, precum si daune, dobanzi si cheltuieli de judecata.

Sntinta a fost mentinuta de Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a respins in mod irevocabil recursul la actiunea in anulare initiata de Ministerul Finantelor Publice si OPCP.

Echipa bpv GRIGORESCU STEFANICA a fost coordonata de catre Liz Minea, avocat partener, si i-a avut in componenta pe Catalin Grigorescu, avocat coordinator, si Raluca Marcu, avocat asociat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică