Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ce a decis CSM ref. modificarea legislatiei privind pensiile magistratilor
12.10.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marti, 11 octombrie 2011, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis cu unanimitate de voturi să trimită comisiilor tehnice de  lucru 1 şi 2, propunerea de modificare a legislaţiei privind pensiile magistraţilor initiata de presedintele CSM, jud. Horatius Dumbrava.

Potrivit propunerii, judecătorii şi procurorii care au fost condamnaţi definitiv pentru fapte de corupţie sau legate de serviciu nu mai pot beneficia de pensia specială de serviciu.

Horatius Dumbrava a spus: „Sunt necesare aceste dezbateri în sistemul judiciar. Urmează ca cele două comisii, 1 şi 2, să lucreze pe această propunere şi la finalizarea concluziilor, să le trimită înapoi plenului.”

Discutiile care au urmat au fost aprinse.

Bogdan Licu: „Vreau să-l felicit pe preşedintele Horaţius Dumbravă pentru această propunere. E o problemă de mult discutată în sistem.”

Mona Maria Pivniceru: „Nu am avut timpul necesar, de ieri, de la ora 16, să studiez problema pentru a vota în cunoştinţă de cauză.”

Membrii CSM au mai decis că, de acum înainte, orice document sau propunere de suplimentare a ordinii de zi a plenului CSM să fie trimisă cu trei zile înainte de şedinţă, pentru a se evita, pe viitor, astfel de discuţii.

>> Lista magistratilor care s-au pensionat in timpul cercetarii disciplinare sau au demisionatAflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.