Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Auditorii de justitie vor face stagii de practica avocatiala
12.10.2011 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Consiliul Stiintific al Institutului National al Magistraturii a aprobat, prin Hotararea nr. 16 din 27 septembrie 2011, completarea Planului de invatamant al anului I din cadrul Programului de formare profesionalã initiala aprobat pentru anul 2011-2012 cu organizarea unor stagii practice in cadrul unor cabinete avocatiale, cu durata de 1 luna.

Stagiile vor fi organizate in timpul vacantei judecatoresti, la sfarsitul anului de studiu, in baza unui protocol incheiat cu Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, ce va detalia inclusiv criteriile de selectie a cabinetelor avocatiale.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.