Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Stagiu al unor magistrati din 5 state UE la Curtea de Apel Ploiesti


13.10.2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat semnat de jud. Florentin Teisanu, purtator de cuvant, Conducerea Curţii de Apel Ploieşti vă informează că, în perioada 17-28 octombrie 2011 un grup de 10 magistrați din Franţa, Spania, Austria, Germania, Italia va efectua un stagiu în România, în cadrul programului de schimb de magistrați între statele Europei, intitulat Program de schimb al autorităților judiciare, desfășurat sub coordonarea EJTN – European Judicial Traning Network.

Întrucât obiectivul stagiului constă în cunoaşterea modului de funcţionare al instanţelor şi instituţiilor din statul de primire, în săptămâna 17-21 octombrie 2011 cei 10 magistraţi vor vizita instituţii implicate în activitatea sistemului judiciar: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Departamentul Naţional Anticorupţie și Curtea Constituţională.

În săptămâna 24-28 octombrie 2011, grupul de 10 magistrați străini va efectua un stagiu de informare la instanţele aflate în raza teritorială a Curții de Apel Ploiești, urmând ca aceștia să viziteze Curtea de Apel Ploiești, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Tribunalul Dâmbovița, Judecătoria Sinaia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, Tribunalul Buzău, Tribunalul Prahova și Judecătoria Ploiești.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti