Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Stagiu al unor magistrati din 5 state UE la Curtea de Apel Ploiesti
13.10.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Potrivit unui comunicat semnat de jud. Florentin Teisanu, purtator de cuvant, Conducerea Curţii de Apel Ploieşti vă informează că, în perioada 17-28 octombrie 2011 un grup de 10 magistrați din Franţa, Spania, Austria, Germania, Italia va efectua un stagiu în România, în cadrul programului de schimb de magistrați între statele Europei, intitulat Program de schimb al autorităților judiciare, desfășurat sub coordonarea EJTN – European Judicial Traning Network.

Întrucât obiectivul stagiului constă în cunoaşterea modului de funcţionare al instanţelor şi instituţiilor din statul de primire, în săptămâna 17-21 octombrie 2011 cei 10 magistraţi vor vizita instituţii implicate în activitatea sistemului judiciar: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Departamentul Naţional Anticorupţie și Curtea Constituţională.

În săptămâna 24-28 octombrie 2011, grupul de 10 magistrați străini va efectua un stagiu de informare la instanţele aflate în raza teritorială a Curții de Apel Ploiești, urmând ca aceștia să viziteze Curtea de Apel Ploiești, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Tribunalul Dâmbovița, Judecătoria Sinaia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, Tribunalul Buzău, Tribunalul Prahova și Judecătoria Ploiești.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate