Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Societatile comerciale in Uniunea Europeana – Bucuresti, 18 noiembrie 2011. UPDATE: agenda


15.11.2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Corporate, Drept comercial, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetări Juridice din cadrul Academiei Române organizează, în seria „Cultura dreptului european”, la data de 18 noiembrie 2011, ora 12, la sediul Academiei Române din Calea Victoriei nr. 125, Sala de Consiliu, conferinţa

Societăţile comerciale în Uniunea Europeană

Partener media: JURIDICE.ro, infolegal.ro, caleaeuropeana.ro, Curierul Judiciar

Instrumentul principal de realizare al afacerilor în Uniunea Europeană sunt societăţile comerciale. A avut Uniunea Europeană posibilitatea de a reglementa acest domeniu? Care sunt beneficiile directivelor din materia societăţilor comerciale? Este libertatea de stabilire un instrument funcţional şi coerent?

Acestea constituie întrebări pe care conferinţa urmăreşte să le dezbată.

Nu se percepte taxă de participare. Locurile sunt limitate, înscrierea participanţilor realizându-se în ordinea cronologică a confirmarilor, prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro).

Pot fi trimise contribuţii până la data de 10 noiembrie 2011. Pana (cel mai tarziu) la data de 14 noiembrie consiliul stiintific al conferintei va transmite acceptarea lucrarilor propuse pentru a fi sustinute in cadrul conferintei.

Consiliul ştiinţific al conferinţei este format din: prof. univ. dr. Mihai Şandru – coordonator CSDE, prof. Nicolae Turcu, Preşedinte – Secţia de Drept Privat a Consiliului Legislativ din România, prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, conf. univ. dr. Lucian Bercea – Universitatea de Vest Timişoara; conf. univ. dr. Radu Catană – Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Parteneri: Wolters Kluwer International; Oxford University Press; Revista Română de Drept European, JurisclasorCEDO, Revista Forumul Judecătorilor, Editura Universul Juridic, Editura Universitară, Revista „Dreptul” – Uniunea Juriştilor din România, Editura C.H.Beck, Societatea de Ştiinte Juridice.

>> UPDATE, 14 noiembrie 2011:  Agenda conferintei

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro