Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ioana MOGOS – noul redactor-sef UNIVERSUL JURIDIC
22.10.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Prin cooptarea în echipa UNIVERSUL JURIDIC a Ioanei Mogoş se definitivează organigrama actuală a grupului, desigur până la apariţia altor proiecte care vor necesita completarea acesteia pentru a face faţă provocărilor şi oportunităţilor pe care piaţa editorială juridică ni le oferă.

Având o experienţă extrem de apreciată în cadrul unei companii multinaţionale, Ioana Mogoş are calităţile de care redacţia editurii noastre are nevoie pentru a se putea dezvolta în condiţiile atât de dinamice pe care le regăsim pe piaţa editorială juridică, mai ales în contextul noilor reglementări, se arată într-un comunicat UNIVERSUL JURIDIC.

NICOLAE CÎRSTEA, Preşedinte: „Îmi doresc de mult timp ca redacţia UNIVERSUL JURIDIC să fie nu numai cea mai puternică din mediul editorial juridic, dar, poate mai mult chiar decât atât, să fie o redacţie vie, dinamică şi, poate pompos spus, o redacţie creatoare.

Împreună cu colegii mei, domnul Neculai Galeriu, directorul nostru executiv (care prin extensie şi prin eforturi susţinute pe parcursul ultimilor ani a acoperit şi coordonarea redacţiei de carte) şi Ciprian Radu (coordonatorul periodicelor UJ), ambii veterani ai grupului nostru, am asigurat, în principal, activitatea editorială curentă, fără a reuşi să ne lansăm foarte mult şi atât cât ne-am fi dorit în prea multe direcţii pe atât de fertilul teren editorial care, mai ales în mediul juridic, este extrem de provocator… Fără munca, încrederea, dăruirea acestor doi oameni alături de ceilalţi colegi din redacţie – redactori, tehnoredactori, designeri, corectori – UJ-ul nu ar fi evoluat atât de mult, motiv pentru care le transmit tuturor mulţumirile mele pentru toată contribuţia trecută, provocându-i totodată cu noi proiecte şi o nouă viziune editorială în perioada următoare, într-o echipă mai mare şi mai puternică.

Îi urez, aşadar, Ioanei bun venit în echipă, cu speranţa şi încrederea că proiectele pe care le vom demara sau continua, vor fi bine primite pe piaţă şi vor contribui la susţinerea studiilor sau activităţii profesionale a destinatarilor activităţii noastre, fie că vorbim aici de studenţi, masteranzi, doctoranzi, profesori, fie de avocaţi, magistraţi, notari, consilieri juridici precum şi de toţi cei intersaţi de acest domeniu.”

OVIDIU TUTOMIR, Director General: „Inteligenţă, putere de muncă, determinare, conştiinciozitate, ambiţie sunt câteva dintre calităţile care-mi vin în minte când mă gândesc la Ioana.

Am lucrat cu Ioana din 2006 până în 2011 la locul de muncă anterior, aşa că pot spune că prin venirea ei Universul Juridic a făcut cea mai bună alegere.

Nu va trece mult timp şi dumneavoastră, colaboratori sau clienţi ai noştri, veţi observa şi simţi aportul Ioanei.
Bine ai venit în echipa noastră, Ioana, şi spor la treabă!”

IOANA MOGOŞ, Redactor-Şef: „Analizând de ceva vreme Editura Universul Juridic din prisma concurenţei, i-am invidiat pentru mobilitatea şi determinarea pe care au dovedit-o şi o dovedesc. De aceea, atunci când am primit propunerea de a lucra în cadrul acestei edituri, hotărârea de a mă alătura acestei echipe a fost una logică, pentru că voi lucra împreună cu adevăraţi profesionişti – atât din cadrul editurii, cât şi personalităţi consacrate din mediul academic sau al practicienilor din lumea juridică, care au dezvoltat, coordonat şi sprijinit multe proiecte frumoase ale editurii.

Încrederea acordată de dl. Nicolae Cîrstea mă onorează, dar constituie în acelaşi timp o motivaţie puternică pentru a forma, alături de colegii mei, o redacţie creatoare, cum spune dumnealui, de altfel foarte frumos, pentru că dinamismul nu ne lipseşte…, capabilă să realizeze produse utile, inovatoare pentru profesioniştii cărora ne adresăm.

Le mulţumesc noilor mei colegi pentru eforturile depuse şi pentru determinarea lor, mă bucur că vom lucra împreună şi sper că vom avea o viziune comună pe viitor, care să asigure Editurii în continuare, poziţia dominantă dobândită pe piaţa editorială juridică.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti