Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Nou Office Managing Partner la Deloitte Balcani
24.10.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ahmed Hassan, Audit Partner in Charge și Președinte al Consiliului Director Deloitte Europa Centrală (DCE), a preluat recent funcția de Office Managing Partner Deloitte Balcani, grup care reunește România, Bulgaria, Republica Moldova, Albania și Kosovo. Totodată, el a devenit Country Leader pentru România și Moldova.

Dl. Hassan, 43 de ani, s-a alăturat echipei Deloitte din România în 1999 și este Partener de 9 ani. A fost primul Partener din Balcani care a devenit membru al Consiliului  Director al DCE și primul Președinte ales din această regiune (începând cu 1 ianuarie, 2009).

Ca urmare a noilor sale responsabilități, dl. Hassan s-a retras din funcția de Audit Partener in Charge Deloitte Balcani, care a fost preluată de Silvia Peneva din Deloitte Bulgaria. De asemenea, mandatul de Președinte al Consiliului Director al DCE se va încheia pe 31 decembrie 2011.

Funcția de Office Managing Partner în Balcani presupune coordonarea birourilor Deloitte și a diferitelor departamente din regiune, dezvoltarea și coordonarea strategiilor de business, precum și menținerea calității serviciilor oferite clienților companiei.

„Sunt onorat de această funcție, care dovedește încrederea partenerilor în abilitățile mele și în capacitatea de a-mi asuma un rol atât de important”, spune Ahmed Hassan. „Prioritatea mea numărul unu este să ne aliniem la strategia globală Deloitte pentru a deveni o companie centrată pe nevoile clientului și totodată, să ne concentrăm pe creșterea sustenabilă, pe termen lung. În paralel, vreau să încurajez transparența și comunicarea în interiorul și exteriorul companiei, pentru a construi o echipă puternică de profesioniști care gândesc și acționează împreună, conform sloganului nostru global – As One. Vom consolida în continuare serviciile și expertiza noastră în industriile cheie predefinite, dar vrem să explorăm și noi oportunități – din interiorul sau din exteriorul mediului de afaceri, pentru a consolida vizibilitatea și reputația brandului nostru și a deveni prima firmă de servicii profesionale din regiune”.

Deloitte Balcani este una dintre cele cinci entități care formează Deloitte Europa Centrală, alături de Deloitte Adria, Deloitte Cehia & Slovacia, Deloitte Ungaria și Deloitte Polonia & țările baltice. În regiunea balcanică, firma are 655 de angajați coordonați de 13 parteneri, inclusiv 3 Parteneri coordonatori (Partner in Charge). Firma furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță financiară și de management mai multor companii publice sau private din diverse industrii.

###

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 182.000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.