Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timisoara. Cum a fost la Ziua Justitiei Civile Europene
25.10.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

La data de 25 octombrie 2011, Curtea de Apel Timișoara a celebrat pentru al 5-lea an consecutiv ”Ziua Justiției Civile Europene”, potrivit unui comunicat al CA Timisoara.

Cu această ocazie, Curtea a decis organizarea unei Mese Rotunde într-un cadru informal,  la care au fost invitați să participe jurnaliștii acreditați precum și editorii și redactorii șefi ai instituțiilor media din Timișoara și Banat.

Tema dezbaterii a avut în vedere dorința jurnaliștilor și se va concentra pe dispozițiile Noului Cod Civil, cu precădere asupra modului în care este acum reglementat dreptul la liberă exprimare, în raport cu protecția oferită de același cod vieții private, intimității, demnității și onoarei.

De asemenea, pe tot parcursul zilei de 25 octombrie, intre orele 09,00 si 13,00, cetatenii interesati (cu precadere grupuri de elevi, studenti si pensionari) au putut vizita Palatul de Justitie din Timisoara (Palatul Dicasterial), cele 3 instante care isi au sediul in aceasta cladire deschizandu-si Portile, cu scopul de a familiariza timisorenii cu sistemul judiciar roman si mecanismul de functionare a Justitiei civile in Romania.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate