Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Metodologia privind recunoasterea automata a calitatii de conducator de doctorat in Romania
27.10.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 750 din data de 25 octombrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5690/2011 pentru aprobarea Metodologiei privind dobandirea automata a calitatii de conducator de doctorat in Romania pentru persoanele care au obtinut aceasta calitate in statele membre ale Uniunii Europene, ale Spatiului Economic European si Confederatia Elvetiana.

Metodologia se aplica persoanelor care au obtinut dreptul legal de a conduce doctorate in institutii de invatamant superior sau de cercetare-dezvoltare din statele membre ale Uniunii Europene, ale Spatiului Economic European si Confederatia Elvetiana si care solicita dobandirea acestui drept in Romania.

Dosarul pentru dobandirea automata a calitatii de conducator de doctorat cuprinde:
– cerere din partea candidatului catre MECTS, prin care se solicita recunoasterea automata a calitatii de conducator de doctorat, intr-un anumit domeniu de studii universitare de doctorat;
– actul de identitate;
–  adeverinta care sa certifice calitatea de conducator de doctorat, emisa de autoritatea guvernamentala sau de institutia de invatamant superior din statul membru al Uniunii Europene, al Spatiului Economic European si Confederatia Elvetiana, in original sau in copie legalizata, si cu traducere legalizata;
– diploma de doctor obtinuta in strainatate, sau diploma de doctor obtinuta in Romania;
– curriculum vitae al candidatului;
– lista de lucrari ale candidatului.

MECTS, prin CNRED, emite atestatul de recunoastere automata a calitatii de conducator de doctorat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate