Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Infiintarea unei noi societati in sectorul energetic – Complexul Energetic Hunedoara – S.A.


27 octombrie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Contencios administrativ, Noutăți legislative

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 750 din data de 25 octombrie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1023/2011 privind unele masuri de reorganizare a producatorilor de energie electrica de sub autoritatea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, prin infiintarea Societatii Comerciale Complexul Energetic Hunedoara – S.A.

Actul normativ autorizeaza Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri sa mandateze reprezentantii sai in adunarea generala a actionarilor Societatii Comerciale Electrocentrale Deva – S.A. si ai Societatii Comerciale Electrocentrale Paroseni – S.A. sa aprobe toate operatiunile necesare pentru fuziunea prin contopire a acestor societati si constituirea unei noi societati comerciale pe actiuni, Societatea Comerciala Complexul Energetic Hunedoara – S.A.

Societatea Comerciala Complexul Energetic Hunedoara – S.A. va avea ca obiect principal de activitate producerea si furnizarea energiei electrice si termice si exploatarea minelor de huila.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică