Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Start pentru Tribunalul Ilfov
01.11.2011 | JURIDICE.ro

Potrivi unui comunicat al Curtii de Apel Bucuresti, semnat de jud. Daniel Gradinaru, conducatorul Biroului de Informare si Relatii Publice, astazi, 1 noiembrie 2011, a avut loc inaugurarea Tribunalului Ilfov, conform Ordinului ministrului justiţiei nr.2021/C/06.10.2011, eveniment la care a participat preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, domnul judecător dr. DAN LUPAŞCU.

In circumscriptia Tribunalului Ilfov vor funcţiona 2 judecătorii, Judecătoria Buftea şi Judecătoria Cornetu, avand in competenţă soluţionarea litigiilor pe toate gradele de jurisdicţie (fond, apel şi recurs).

Tribunalul îşi va desfăşura activitatea provizoriu în imobilul în care îşi are sediul în prezent Judecătoria Buftea, respectiv în oraşul Buftea, str. Ştirbei Vodă nr. 24, judeţul Ilfov, fiindu-i alocate spaţiile aflate la etajele 2 şi 3. Demersurile necesare edificării unui sediu corespunzător au fost demarate de mai mulţi ani, iar în 2010 a fost atribuit un teren în acest scop, obiectivul de investiţii fiind în derulare.

Important: dosarele înregistrate până la data de 31 octombrie 2011 pe rolul Tribunalul Bucureşti, cauze ce ar intra în competenţa Tribunalului Ilfov, vor rămâne în competenţa de soluţionare a Tribunalului Bucureşti.

Catalin Predoiu a declarat, potrivit unui comunicat al MJ: „Punerea în funcţiune a Tribunalului Ilfov reprezintă reuşita unui efort comun depus de Ministerul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Uniunea Naţională a Barourilor din România, Curtea de Apel Bucureşti, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi Oficiul Naţional Registrul Comerţului. Implicarea consistentă şi activă a partenerilor noştri în acest demers e o dovadă de bună colaborare, dincolo de nivelul declarativ.”


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.