Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Sesiuni de instruire ref. prelucrare date adresate persoanelor private de libertate
02.11.2011 | JURIDICE.ro, Georgiana GHERMAN


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

La sesiunile de instruire ECDL Start/Operator introducere, validare şi prelucrare date, derulate în luna octombrie, au participat 14 grupe formate din angajaţi şi 9 grupe formate din persoane privative de libertate din cadrul următoarelor unităţi: Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, Penitenciarul Tg. Mureş, Penitenciarul Bucureşti-Rahova, Penitenciarul-Spital Dej, Penitenciarul Poarta Albă, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Iaşi, Penitenciarul Arad şi Penitenciarul Baia Mare. Toţi cursanţii vor obţine diplome recunoscute la nivel naţional (aferente programelor de perfecţionare promovate) şi Permisul European de Conducere a Computerului, recunoscut la nivel internaţional.

De asemenea, în luna octombrie au fost organizate, de către doi promotori din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, două workshop-uri despre principiul egalităţii de şanse şi posibilităţile de ocupare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, în data 11.10.2011, şi la Penitenciarul Giurgiu, în data de 24.10.2011. Workshop-urile au fost dedicate persoanelor aflate în detenţie şi sunt menite să îmbunătăţească atât perioda detenţiei, cât şi viaţa socio-profesională după liberare.

Proiectul „Pregătire TIC la standarde europene în sistemul penitenciar românesc” se derulează în parteneriat de către S.C. Euroaptitudini S.A. şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în perioada 01.10.2010 – 30.09.2013. Acest proiect urmăreşte să contribuie la îmbunătăţirea sistemului de formare profesională în sistemul penitenciar românesc şi urmăreşte facilitarea integrării grupurilor ţintă într-o societate inclusivă şi informaţională.

Subinspector Georgiana GHERMAN
Ofiţer specialist
Biroul relaţii publice şi mass-media
Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate