Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Sesiuni de instruire ref. prelucrare date adresate persoanelor private de libertate
02.11.2011 | JURIDICE.ro, Georgiana GHERMAN

Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

La sesiunile de instruire ECDL Start/Operator introducere, validare şi prelucrare date, derulate în luna octombrie, au participat 14 grupe formate din angajaţi şi 9 grupe formate din persoane privative de libertate din cadrul următoarelor unităţi: Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, Penitenciarul Tg. Mureş, Penitenciarul Bucureşti-Rahova, Penitenciarul-Spital Dej, Penitenciarul Poarta Albă, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Iaşi, Penitenciarul Arad şi Penitenciarul Baia Mare. Toţi cursanţii vor obţine diplome recunoscute la nivel naţional (aferente programelor de perfecţionare promovate) şi Permisul European de Conducere a Computerului, recunoscut la nivel internaţional.

De asemenea, în luna octombrie au fost organizate, de către doi promotori din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, două workshop-uri despre principiul egalităţii de şanse şi posibilităţile de ocupare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, în data 11.10.2011, şi la Penitenciarul Giurgiu, în data de 24.10.2011. Workshop-urile au fost dedicate persoanelor aflate în detenţie şi sunt menite să îmbunătăţească atât perioda detenţiei, cât şi viaţa socio-profesională după liberare.

Proiectul „Pregătire TIC la standarde europene în sistemul penitenciar românesc” se derulează în parteneriat de către S.C. Euroaptitudini S.A. şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în perioada 01.10.2010 – 30.09.2013. Acest proiect urmăreşte să contribuie la îmbunătăţirea sistemului de formare profesională în sistemul penitenciar românesc şi urmăreşte facilitarea integrării grupurilor ţintă într-o societate inclusivă şi informaţională.

Subinspector Georgiana GHERMAN
Ofiţer specialist
Biroul relaţii publice şi mass-media
Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti