Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Protocol de parteneriat Curtea de Apel Timisoara – ELSA Timisoara
03.11.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 31 octombrie 2011, Curtea de Apel Timișoara a anunțat semnarea Protocolului de parteneriat cu ELSA (Asociația Europeană a  Studenților în Drept) – Grupul Local Timișoara, potrivit unui comunicat al CAT.

Parteneriatul vizează în concret desfășurarea unor activități de practică a studenților la drept din anii I – III, la sediul Curții de Apel Timișoara, prin implicarea directă a acestora la serviciile de Arhivă, Registratură, Grefă precum și Bibliotecă/Centrul de Informare și Documentare.

Studenții vor lucra efectiv în cadrul acestor servicii auxiliare ale instanței timp de 2 săptămâni continuu, între 3-4 ore pe zi, între 7 și 18 noiembrie 2011, sub supravegherea și îndrumarea arhivarilor, registratorilor, documentariștilor și grefierilor Curții.

Și acest proiect al Curții de Apel Timișoara se încadrează în efortul consecvent pe care această instanță a decis să îl întreprindă cu scopul de a  permite studenților  și tinerilor, în general, să cunoască și să aprofundeze mecanismul procesului de judecată, văzut din culisele instanţei, astfel ca discipolul de astăzi să poată deveni judecătorul, avocatul, procurorul, notarul sau juristul de mâine.

Nu în ultimul rând, Curtea transmite atât mediului universitar, cât şi asociaţiilor neguvernamentale specializate dorinţa  şi prezenţa de implicare activă şi efectivă în procesul de educare şi formare a tinerilor  precum şi pregătirea acestora pentru piaţa muncii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate